Üdvözöljük weblapunkon
 

Vadásztársaság

A Vadásztársaság 2004-ben alakult, mint bérkilövő társaság, majd 2007-ben területes társasággá alakult át. Mintegy 3088 hektár vadászható területen gazdálkodunk, amiből 600 hektár erdősült a többi mezőgazdasági rész.
Egy állandó vízfolyás teljesen átszeli a területet. Apróvadas jellegű a terület, de nagyon szép az őzállomány és váltóvadként a szarvas illetve a vaddisznó is megtalálható.
A mezei nyúl és a fácán állomány a terület adottságaihoz képest nagyon jó. Az állandó vízfolyásnak köszönhetően vizivad, azaz főként tőkésréce is megtalálható a vadászterületen.
A Társaság idén ünnepelte megalapításának 10. évfordulóját, melynek alkalmából egy emléktábla készült, amit a vadásztársaság által hagyományosan megrendezett családi nap keretein belül a vadásztársaság hivatásos vadásza, Pordán Zsolt adott át a Társaság elnökének Futó Lajosnak.
A Vadásztársaság jelenleg 26 tagból áll. Évente megközelítőleg 80 nagyvad kerül terítékre, melyből 15 őzbak, 20 gímszarvas, 30-40 vaddisznó képzi a társaság egyik bevételi forrását. A bevételek másik részét a tagok által befizetett tagdíj, valamint a 15 őzbak trófeájából befolyt pénzösszeg képzi.

 

bronz arany
 

 2013 évben ejtett bronzérmes bak

 

 

2013 évben ejtett aranyérmes bak

 

ezust_gim arany_gim
 

2012 évben ejtett ezüstérmes gím bika

 

 

Aranyérmes gím bika a társaság területéről