Üdvözöljük weblapunkon
 

Tóth József ufc

Tóth József UFC Tárkányban

A Tóth József UFC 2009-es megalakulása, mely szülők, szakemberek együttes akaratából jött létre, kiemelt szerepet kellett, hogy betöltsön Tárkány, Bábolna, Bana,Vasdinnye labdarúgó utánpótlás képzésében.
 
Széles alapokra építve lehetőséget teremtettünk a kissebb településeken élő tehetségeknek a felfelé áramlásra.
A Tárkányi Önkormányzat és a helyi iskola vezetése sietett segítségünkre és bíztosította a futballpálya, a tornaszoba használatát. Pályázatok elnyerése útján megteremtettük -az önkormányzati saját erő megléte mellett- azt az anyagi forrást, mely segítségével a futballpálya világítása az esti edzések megtartását is lehetővé teszi.
 
Az elmúlt évek bizonyították, hogy szükség van a Tóth József UFC-re. Képzésünk és eredményeink alapján kis lépésben , de határozottan haladunk az országos elismertség felé.
Eljutottunk öt év után oda, hogy gyermekeink nagyobb egyesületek célpontjává” váltak.
Foci clubunkban a kezdeti ötvenkét fő helyett jelenleg 37 játékengedéllyel rendelkező focista palánta sportól és kapja meg az életkorának megfelelő korosztályos képzést.
 
Az öt év alatt háromszor nyertek gyermekeink megyei bajnokságot.
Eljutottunk a Bozsik Intézményi program országos döntőjébe Telkibe.
Háromszor volt a megyei bajnokság gólkirály a Tóth József UFC játékosa.
Egy fő a 2014-es év legjobb Komárom-Esztergom megyei utánpótlás labdarúgója lett.
A 2014-es bajnoki év végén nyolc főt igazolt le a Komárom VSE a Tóth József UFC-ből.
 
A Tóth József UFC szakmai szempontból is indokolt a környéken való jelenléte, mert az innen kikerülő gyermekeknek-remélhetőleg a megvalósuló minőségi munka hatására- öregbítik a Tárkányi és a megyei futbal hírét.Továbbá a folyamatosság megoldhatná a helyi felnőtt és utánpótlás csapat gondjait.
 
Látványos jó meccseket, jó Tárkány, jól szereplő utánpótlás csapatok, kellemesen szórakozó, sportszerűen szúrkoló vezetők és nézők, minőségi helyi és megyei foci.
 
A TÓTH JÓZSEF UFC EZÉRT DOLGOZIK!

 
Nagy László
Tóth József UFC szakmai ügyvezető elnök