Üdvözöljük weblapunkon
 

Szivárvány tánccsoport

Szivárvány Tánccsoport

A kisigmándi Polgármester kérésére a Szivárvány Tánccsoport 2011.szeptemberében alakult tárkányi és kisigmándi táncolni szerető lányokból. A csoport vezetője Szőke Annamária,aki korábban a Tárkányi Flamingó Tánccsoportban táncolt 12 évig. A csoport tagjai szintén a Flamingó Tánccsoportban táncoltak: Talabér Flóra,Lakatos Enikő,Sándor Brigitta,László Jennifer. A kisigmándi lányok: Bartal Regina,Bartal Csenge és Nemes Szabina oszlopos tagjai lettek a csoportnak.A csoporthoz ősszel csatlakozott Bábolnáról Rádoki Luca is.
Felléptek Romániában a Tárkányok Találkozóján,minden évben résztvevői a Székesfehérváron és Abasáron megrendezett táncfesztiválnak. Komáromban a Szixi-faktoron és Tatán a területi táncversenyen első helyezést értek el.Aktív résztvevői a gyermelyi,vérteskethelyi és császári mazsorett fesztiváloknak. Fellépéseik színesítik a bábolnai,kisigmándi,tárkányi,banai,mocsai,etei,ászári falunapok rendezvényeit.Léptek már fel futóversenyen,sport rendezvényeken,idősek karácsonyán és farsangon is.
Széles palettájukon megtalálható a csárdás,modern mazsorett,pomponos latin számok,twist,hip-hop és country is. Minden évben új számokra új koreográfiákat tanulnak be.A próbákat Kisigmándon a Faluházban vagy Tárkányon a Művelődési házban tartják heti egy alkalommal két órában. 2014. júliusbában megalakult a lelkes tárkányi gyerkőcökből álló kiscsoport is,akik jelenleg 13-an táncolnak heti egy órában.A csoport szeretne új kellékeket,ruhákat vásárolni,amelyhez a kisigmándi és a tárkányi Önkormányzat nyújt segítséget a jövőben.Köszönet érte Mészáros Tamásné Polgármester asszonynak és Pécsvárady Attila Polgármester úrnak.    
Itt szeretnének köszönetet mondani a Polgármestereknek,a kisigmándi és tárkányi Önkormányzatnak, Földes Kálmánnénak, Szluka Lászlónak,Szőke Zoltánnak és Szőke Zoltánnénak és nem utolsó sorban Udvardi Mihálynénak,akik anyagilag támogatják a csoportot és varrják a szebbnél szebb fellépő ruhákat. Köszönet jár a többi szülőnek ,akik biztosítják,hogy a lányok a fellépésekre időben odaérjenek.
A Szivárvány Tánccsoport felvételt hirdet a csoportjába.Ha szereted a zenét,a mozgást,szívesen táncolnál velünk,akkor gyere és próbáld ki magad közöttünk! További információért keress bennünket a facebookon (klikk a képre!):

facebook_logo-balloons

Várunk minden kedves érdeklődőt sok szeretettel!! 😀

 

 

szivarvany_1 szivarvany_2szivarvany 2